Over Gerda Springer

Gerda Springer is een professional met meer dan twintig jaar ervaring in re-integratie-, tweede spoor- , en outplacement-trajecten. Betrokken bij de werkzoekende. Maar altijd met het resultaat duidelijk voor ogen. Met korte communicatielijnen. Naar werkzoekende, én naar opdrachtgever.

Groot en veelzijdig netwerk
Een schat aan contacten bij (semi-)overheid, bedrijfsleven en diverse collega’s is een absolute voorwaarde én een belangrijke succesfactor bij resultaatgerichte arbeidsbemiddeling.

In ruim twintig jaar tijd heeft Gerda een waardevol netwerk opgebouwd in héél Nederland. Onder andere in retail, techniek, zorg en onderwijs.

Doelgroep
Gerda heeft ervaring met verschillende doelgroepen met verschillende opleidingsniveaus (LBO/MBO/HBO). Ruime ervaring met werkzoekenden met psychische/fysieke klachten en met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

Werkwijze
Haar werkwijze bestaat uit het overbrengen van enthousiasme, het bewerkstelligen van beweging, vastgeroeste ideeën losweken en mogelijkheden creëren voor de (nabije) toekomst, kortom: praktisch aan de slag! Gerda is altijd volledig op de hoogte van alle ins en outs van het traject. Streven naar zoveel mogelijk regie en het bieden van de nodige ondersteuning dragen bij aan de constructieve samenwerking met werkzoekende en opdrachtgever.